Pennut on pian jo viisviikkosia, aika on taas hurahtanu kuin siivillä! Ovat tosi samanpainosia, reilu parikilosia karvapalloja. Sisällä eivät juuri enää viihy, ulkona on tilaa rymytä ja rellestää. Sisällä on niin kuumakin mukamas et kauheesti pitää läähättää. Ruoka maistuu neljästi päivässä, Peppi toiveikkaana oottaa pennuilta jämiä, mut eipä sille jää muuta kuin lautasen nuoleminen muutamista murusista puhtaaks. Peppi syö kans neljästi päivässä ja ruokahalu on loputon! Hyvin on pennut hoitanu kaikinpuolin, Mököä edelleen kotipihassa provosoi, joten en niitä vahtimatta jätä keskenään, mut lenkillä ei oo mitään ongelmia. Kummakin hyvin kiinnostuneena touhuaa pentujen kaa mut kyl siitä jo näkee ettei kauheen pitkään isoisomummo enää jaksa touhuta keskipisteessä, varsinkin kun oli noita lämpimiä päiviä. Ottaa oman paikkasa vähän sivummalta ja kattelee sieltä muitten touhuja.

Kaikki pennut on reippaita, mut nyt näkyy miten erilaisia ne kuiten ovat:
Kulta on tuumailija ja nautiskelija, ei turhia hötkyile ja on kaikkeen tyytyväinen, ihana sylivaavi😍
Taika eli Unna on rämäpää, kiljuu kurkkusuorana jos joku suututtaa, menee miettimättä ja jos tulee nenille niin sit tulee! Välillä touhuaa omia juttujaan niin keskittyneesti ettei nää eikä kuule mitään mitä ympärillä tapahtuu.
Voima on sekotus siskojansa, harkitsevampi kuin Taika mut vauhtia piisaa😃 tänään Heppu, Peppi ja Humppa lähtivät höpelönä juoksee pihaa ympäri, Voima perässä minkä pienistä kintuista pääsi ja sit jäi ihmettelee kun ei pysynykkään perässä. Kulta istu ja katto vauhtihirmuja vierestä eikä yrittänykkään vauhtiin mukaan. Unna touhus jotain omiaan eikä ollu pätkääkään kiinnostunu ympärillä käytävästä rallista. 

Hepun kaa valmistaudutaan Kittilän hakukokeeseen, toivottavasti nyt päästäis kun pentujen syntymän venyminen esti Kuusamoon kokeeseen lähön. Samalla ootetaan kovasti montako pentua Taiga pyöräyttää Taigahaun kenneliin😊