Tässäpä kuvia pennuista neljä päivää vanhoina. Ensimmäisenä tieten ekana syntynyt narttu, jolla pitkät valkeat sukat etusissa ja ruskeita merkkejä selvästi tulossa.

Sitten uros, jolla myös pitkät valkeat sukat etusissa, ruskeita merkkejä tällekin tulossa. Valkoinen hännänpää ja valkoisessa masussa musta sydän.

Toinen uros, jolla pienet valkoiset sukat ja valkea niskalaikku.

Toinen narttu, jolla pitkät valkeat sukat etusissa ja selvästi eniten tulossa ruskeita merkkejä. Nenänpäästä vois päätellä, että on domino. Valkoinen laikku niskassa ja valkoinen hännänpää.

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä kolmas narttu, jolla pienet valkoset sukat ja muuten melekosen musta 

Ja pitäähän Taigastakin kuva olla pentuja hoitamassa.

Lisää Taigan hoitokuvia löytyy täältä https://picasaweb.google.com/karvapallonkennel/TaigaHoitaaPentuja

Tällä hetkellä kaksi narttua on varmuudella varattu ja yhden nartuista tulen sijoittamaan. Urosten kyselijöitä ei ole ollut eli ne molemmat ovat vielä vapaana.

Laittelin samalla pitkästä aikaa muitakin kuvia verkkoalbumiin. Siellä juoksentelee meijän yhteisiältään 33-vuotias emä-tytär-tyttärentytär koiralauma Iidan kanssa pakkaspäivänä lenkkeilemässä. Toivottavasti näille pennuille on luvassa yhtä pitkä ja terve elämä kuin omilla koirillani on. Ja onhan se kiva näyttää pennunkattojillekin viisi sukupolvea yhtä aikaa