Aurinko paistaa niin lämpimästi, että on ilo kertoa mukavia terveystarkastus tuloksia. Sijoitusnarttuni Tulen Tuijottaja eli Taiga ja siskonsa Kipinän Iskijä eli Pöpö kävivät viime kuussa tarkastuttamassa itsensä ihan virallisesti ja tuloksena molemmilla lonkat A/A, silmät, polvet ja kyynärät ok. 

Taigalle onkin nyt sitten suunnitteilla pennut ensi syksyn juoksusta, uros asiaa ilmotellaan sitten vähän lähempänä :)

Sain viimein lisättyä kotivisujen kuvagalleriaan kuvia Vilmasta ja muistakin koiristamme ja taitaa siellä Iidakin vilahtaa jossain kuvassa, sinnepä olis linkki tässä https://picasaweb.google.com/karvapallonkennel/Vilma15V#

Iida käväisi sunnuntaina Vilman kanssa Konijänkän Kotieläinpihalla match show:ssa, ensimmäinen yhteinen kehään meno sujui hyvin, saivat punaisen nauhan. Jatko kehissä eivät sijottuneet, vaikka sekä Vilma että Iida saivatkin kovasti tuomarilta kehuja esiintymisestä ja Vilman perinteikkäästä lapinkoira olemuksesta.

Vilma on alkanut huolestuttavasti hoikistumaan ja muutenkin ryhti katoamaan. Luulin että Vilma syö ihan hyvin, kunnes vakoilin syömäpuuhia ja sain todeta, että se antaa puolet ruuastansa Kummalle. Eli nytpä alan taas vahtimaan tarkemmin, että Vilman kupin ruuat menee oikeaan osotteeseen. Poron lihaisat luut se kuitenkin syö ite ja niitä pitääkin nyt urakalla alkaa antamaan, etteivät ehdi mennä pahaksi, kun pakkaset on poissa.

Aurinko tosiaan paistaa lämpimästi ja leppoinen tuuli puhaltaa pyykit hetkessä kuivaksi, näinköhän lumet meinaa sulaa jo huhtikuussa pois..?