Pari viikkoa sitten sunnuntaina Liekki ja Tsau saapuivat meille kylästelemään. Sää oli tosi utuinen, joten kuvista ei tullut oikein mitään. Eikä nuo kuvattavatkaan halunnu olla hetkeäkään paikallaan, aina joku pyörähti johonkin tai tuli nuuhkimaan kameraa. Mutta jokusen otoksen laitan tuonne kuvagalleriaankin http://picasaweb.google.com/karvapallonkennel/LiekkiJaTsauKylassa#.

Olin kutsunu kaikki muutkin Mökön pennut paikalle, mut tällä kertaa muut eivät paikalle päässeet. Mukavaa meillä oli, vaikka osanotto jäikin vähäiseksi. Mökö tunnisti tyttärensä, mutta Kumma tyypilliseen tapaansa yritti isotella ja äristä Liekille. Mutta hyvin ne kuitenkin olivat sulassa sovussa. Taimi touhotti kuin viimestä päivää ja Vilma ei ottanu mistään stressiä, mitä nyt Tsau oli aika innokkaana Vilmasta, se tais luulla et kun piha on täynnä tyttöjä, niin se tarkottaa vaan yhtä asiaa

Liekki oli ihanan rauhallinen ja on kasvanu jo isoksi melkein yks vuotiaaksi. Turkki on tuuhea ja mukavasti harmaantunut ja väri on miun silmään tosi kiva, tulee mieleen Kapu pentuna. Porojen paimentamisesta Liekki kovasti tykkää, poromiehet onkin sanoneet et Liekki saa pihapellolta porot ajaa pois. Välillä paimentaminen kestää Sarin mielestä liian kauan, mut pitäähän ne porot ajaa vähän kauemmas, etteivät heti ole taas pellolla.

Taigasta ja Pöpöstä on tullut taas rauhallisia ja kuuliaisia ensimmäisten juoksujen mentyä . Sekä Heidi että Elli ovat todella tyytyväisiä koiriinsa ja nauttivat aikuistuvista karvapalloistaan. Jekku on edelleen upea oma itsensä, vauhdikas, mutta kuuliainen ja tulee kaikkien kanssa loistavasti toimeen. Kari on kulkenu Jekun kanssa metällä ja Jekku on osottanu kiinnostusta lintujen haukkumiseen. Eikä Möröstäkään ole kuulunut mitään muuta kuin positiivisia tarinoita. Möröllä on mahtava paikka asua Ounasjoen rannalla ja nautiskella vapaasta elämästä.

Kesäksi suuniteltiin Tsaun emännän Anne-Marin kanssa uutta tapaamista ja toivotaan et sitten kaikki pääsis tulemaan mukaan, niin saatas nähä kaikki Mökön ja Tsaun palleroiset.