Kävimme eilen Iidan ja Taimin kanssa viettämässä päivän Pellossa uuden uljaan Rohki-hallin avajaisissa, josta lisää juttua ja kuvia Länsirajan Kennelkerhon sivuilla http://ari.korteniemi.googlepages.com/
Paikalla oli kymmenisen lapinkoiraa ja yksi porokoira kaikkien muiden pienten ja isojen hännänheiluttajien seurana.
Iida nukkua tohotti pihalla vaunuissa parin tunnin unet, mutta kerkesi herätä näkemään kun osallistuimme Taimin kanssa match show:n. Taimilla oli ensin vastassa setteri, joka uljaudellaan vei punaisen nauhan, Taimin saadessa sinisen nauhan kera tuomarin kehujen. Sen jälkeen tuomari valitsi Taimin isojen sinisten parhaaksi ja vielä lopuksi koko match show:n neljänneksi parhaaksi. Iida ihastui Taimin saamaan pokaaliin, Artolle oli olympiakahvia, miulle pitsalahjakortti ja koirille 7,5 kg:n säkki kuivamuonaa, joten palkinnoista pääsimme nauttimaan koko porukka.
Meiltä on Pelloon matkaa 100 km, mutta halli antaa niin hyvät puitteet harrastuksille, että emmeköhän silloin tällöin ajele sinne agilitya pitkästä aikaa harrastamaan.
Ellin laskiessa malttamattomana päiviä Mökön pentujen syntymään, nyt voi jo sanoa että pennut syntyy ens viikolla eli alle kaks viikkoa enää :)