Pellossa järjestettiin muutama viikko sitten näytelmiä niin, että Humppa kävi lauantaina pyörähtämässä kehässä, saaden ihan hyvän arvostelun ja EH:n ilman pohjavillaa, jonka puutteen takia se jäi luokassaan neljänneksi. Kunhan karva kasvaa ja täälläpäin on näyttelyä, aion sen viedä uudemman kerran.
Myös Taiga kävi kehässä ja sillehän oli kasvanu aivan hirmusen tiheä uus karva kevään pennutuksen jälkeen ja tuloksena oli myös EH.
Sunnuntaina olivat sitten vuorossa pennut ja Suomenlapinkoirien kahdeksasta mukana olleesta pennusta neljä oli Taigan viime kevään pentueesta. Ja hyvinhän siellä menestyttiin, sijotusnarttuni Peppi eli Korpikevään Taiga oli ROP, velipoika Moyo eli Korpimetson Sointi oli VSP, Heidin kanssa yhteisomistuksessa oleva Lempi eli Korpikosken Laulu sai myös KP:n ja Pimukin sai hyvät arvostelut. Olipa ihana nähä näin monta sisarusta yhtäaikaa!!
Juttua lisää näytelmistä Heidin blogissa http://karvakoipelit.blogspot.fi/2012/09/nayttelyjuttuja.html ja Minna-Marin ottamiin kuviin näyttelystä pääsee kommenttien kautta. Miun ottamat kuvat on edelleen kamerassa..

Humppa on käyny myös luonnetestissä Kittilässä ja saanut loppupistemääräksi +110. Tuomarit kommentoi testin jälkeen, että koirasta näkee, että se on äskettäin vaihtanu kotia, eikä vielä oudoissa tilanteissa ota täysin tukea miusta. Tarkemmat tiedot pisteistä täällä http://jalostus.kennelliitto.fi/frmTulos.aspx?Id_Tulos=1762918

Syyskuun alussa mie kävin vaeltamassa Pöyrisjärvellä ja sieltä kuvia olenkin jo laittanu tänne https://picasaweb.google.com/karvapallonkennel/PoyrisjarvellaNiinanJaKoirienKanssa

Sain olla vähän aikaa sitten viikon yksin koirien kanssa kotosalla, kun Arto kävi Iidan ja Pietan kanssa Kainuussa mummoa moikkaamassa. Mie sitten nautin koirien kaa tunturiretkistä ihanissa tuulettomissa ja aurinkoisissa syyssäissä. Tuli käytyä kiertelemässä Pyhätunturilla, Äkäskerolla (jossa oli oli tosi hieno maaruska), Aakenuksella ja maastopyörä- ja sauvakävelylenkeillä Kuerilla ja sen ympäristössä. Sain reissuilla vähän kerättyä puolukoita, joita ei täällä tänä syksynä kovinkaan paljon ole ollu.

Eilen sain ilosen soiton Rovaniemeltä Heidiltä: "Taiga on suorittanu BH-kokeen". Heidi ei ollu tästä miulle mitään sanonu, että ois vähän vähemmän jännittämistä (siis Heidillä:). Kovasti oon Heidiä innostanu menemään Taigan kanssa TOKO-kokeeseenkin ja eiköhän ne kohta menekin..

Uutta blogiakin oon tässä suunnitellu, mutta mennään nyt ainakin toistaseks tällä vanhalla..