Sadun ja muidenkin uteliaiden pyynnöstä vihdoin ihan uunituoretta kuvaa Kumman Aarteesta (lisää kuvia tältä päivältä picasassa). Tai vielä kyllä menee monesti pöpöksi sanottua, kuten Iida on sanonut kaikkia pentuja.

Aarteen isän Veikon omistaja Reetta haluaisi kovasti Aarteen ottaa, mutta on lähdössä Huippuvuorille kesäksi huskyhommiin, eikä Aarteen sinne ottaminen onnistu iän takia. Joten vielä on Aarteen tulevaisuus mietinnässä. Ihanahan se on, selvästi lapinkoiramaista pyöreyttä on alkanut tulla päähän, turkki on tuuhea ja pehmeä, kuten Veikolla ja silmät pistävän siniset. Leikkisä on, mutta välillä hieman pidättyväinen, tykkää kovasti sylissä olla hellittävänä ja järsii luita kuin isompikin koira.

Luulin jo syksyllä kun muilla tytöillä oli juoksut ja Vilmalla ei, että Vilmalle ei enää juoksuja tulisikaan. Mutta naapurin Arttu terrieri alko olemaan lenkeillä Vilman hännän alla kuin liimattu ja niinhän se Vilma vielä juoksun alotti.  Vilma täyttää ensi viikolla 13.

Mökö täytti tällä viikolla 4 ja Kennelliitosta tuli Artolle omistajatodistus, joten Mökö on nyt sit ihan virallisesti Arton oma koira.