Tänään ratkottiin Oulussa Lappalaiskoirien tokon rotumestaruuksia. Heidi oli kisassa mukana sekä Taigan että ensi kertaa toko kisoihin osallistuvan Lempin kanssa. Perhosia tais olla meillä kaikilla hieman massuissa..

Miun piti pysyä aikaslailla näkymättömissä, olin molempien koirien loppupalkka suoritusten jälkeen. Onneks kuiten näin suoritukset ja mikäs niitä oli seuratessa kun molemmat ovat Heidin ohjauksessa niin taitavia!

Taigan hännän ilosta pyörintää on aina ilo katsoa. Tuloksena 170,5 pistettä, TK2, sijotus 1/5 ja avoimen luokan rotumestaruus!!!!

Lempi meni pitkästä odotuksesta huolimatta ilosena kehään harvat housukarvat hauskasti heiluen ja sai hienosti suoritettua koko homman. Tuloksena 178,5 pistettä, sijoitus 1/10 ja alokas luokan rotumestaruus!!!!

Muutamia kuvia kisojen jälkeen https://picasaweb.google.com/102654614845974903242/TokonRotumestarit#

Kisan aikana tuli niin keskityttyä suorituksiin ettei muistanu ees kuvata. Ja piti pysytellä vähän kauempana ettei koirat huomaa minnuu ja sekoa liian aikasin ;)

Siis saman kasvattajan emä ja tytär, samalla ohjaajalla, kerralla rotumestareiksi, nyt saa kyllä juhlia!!! Onnea vielä hirmusesti Heidille, Taigalle, Lempille ja tieten taustajoukoille kotisohvalle, ootte mahtavia!! Kannustaminen ja etiäpäin potkiminen tulee jatkumaan tavalla jos toisellakin, kerta tulokset on näin mahtavia :)