Sijotusnarttuni Karvapallon Korpikevään Taiga "Peppi" alotti juoksunsa juuri kolmivuotis synttärien tuntumassa. Sulhaseksi ajattelin omaa urostani Humppaa. Humppa sai kokeilla parina päivänä: Peppi kiinnosti joka kerralla aluksi ja Humppa nuoli ja nuohosi Peppiä, joitakin kertoja kävi selässä, mut lopullinen kipinä jäi syttymättä. Koska luotan näissäkin asioissa luonnon valintaan, en alkanu milläänlailla väkisin hommaa hoitamaan. Niinpä annoin Humpan pojalle Poikkikorvan Hulvattomalle Humpalle "Hepulle" mahollisuuven. Ja Heppuhan ei kauaa miettiny kun homma oli hoijettu, hetimiten osittaisen auringonpimennyksen jälkeen. Ja siitähän se ajatus tuli aurinkopennuista :)

Peppi on perus perhekoira, sopeutuvainen ja lapsiin tottunu. Heppu on hulvattoman hauska, aina valmis touhuun ja tekee ruokapalkalla mitä vain. Erittäin leikkisä ja lapsiin tottunu. Harrastan Hepun kaa pelastusetsintää ja Heppu suoritti viime syksynä pelastuskoiraliiton haku peruskokeen hyväksytysti. Tulevalle kesälle tavotteena haku loppukokeen päivä ja pimeäkokeeseen osallistuminen. Yhistelmän sukusiitosprosentti 8. sukupolvella 0,58%.

Nyt pijetään peukut ja varpaat pystyssä et pentuja tulis viikolla 21. Varauksia on pari, jos kiinnostuit, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.