Korpikosken Laulu eli Lempi lähti maanantaina Heidin, Hannun ja Taigan matkaan Rovaniemelle. Päädyimme Heidin kanssa yhteisomistajuuteen, katotaan mitä se tuo tulevaisuudessa tullessaan :) Lempin ja Taigan kuulumisia voi käydä lukemassa täältä http://karvakoipelit.blogspot.com/

Korpimetson Sointi eli Moyo onkin sit saanu touhuta täällä mummojen kaa ainoana pentuna ja lähtee lauantaina kohti Rovaniemeä. Tänä aamuna kaivelin saunamökin kätköistä Mökö mummon pentuvaljaat ja ne olivatkin Moyolle just sopivat. Niinpä miun ei oo enää tarttenu poitsua kantaa tien yli kainalossa pellolle lähdettäessä. Ihan hyvin on menny valjaisiin ja hihnaan totuttelu. Tässä pari kuvaa valjaiden kanssa ja ilman.

Tänään soittelin kuulumisia Korpijärven Loiskeesta ja ilokseni sain kuulla, että nimeksi oli annettu Jeri eli tämä nimihän löytyy jo suvusta Kumman edesmenneeltä isältä. Jerille kuulu kaikinpuolin hyvää.

Korpikevään Taiga eli Peppi oli saanut tässä päivänä eräänä hieman pihkaa turkkiinsa ja näin ollen on saanu totutella pieniin karvan leikkaus hommiin. Muuten Pepillekin kuuluu oikein hyvää.

Korpikevään Keiju eli Pimu on myös ollu reippaana uudessa kodissaan.

Lauantaina Mökö sit lähtee Minnalle Poikkikorvan kenneliin, joten kylläpä täällä meno menee melko seesteiseksi, kun taloon jää vain vanhukset Vilma ja Kumma. No, Kumman kaa ois tarkotus alkaa valmistautumaan vaellukselle lähtöön, johon ei siihenkään oo enää kuin kuukaus aikaa. Pitää alkaa hommaamaan viimesiä varusteita ja porojauhelihaa ja muita herkkuja kuivattavaks, jotta ois kerrankin kaikki ajoissa valmiina.