Lumet on alkaneet sulaa vauhdilla ja auringonpaiste on vaihtunu pilvisyyteen ja välillä sateisiinkin. Lumiukko kelit on siis parhaimmillaan ja siitäkös Iida ja Pieta ovat innoissaan!!

Samoin kuin kaiken kattavasta loskasta ja lätäköistä, joita jo paikkapaikoin alkaa muodostua.

Lunta on silti vielä reilusti ja joessa vasta muutama reiän alku.

Heppu vaaleine karvoineen ei oo lenkkien jälkeen enää mitenkään vaalee, vaan kuraukkopentu;) kuvia Hepusta ja myös Haltin vaellukselta löytyy täältä https://picasaweb.google.com/karvapallonkennel/SekalaisiaKuviaKevaalta

Loihakka kenneliin http://loihakkaa.blogspot.fi/ on eilen illalla syntyny viijen pennun katras, onnittelut sinne vielä tätäkin kautta! Synnytys oli menny joutuisasti ja sekä Tsabba että pennut voivat hyvin. Ja pentueen isä Karvapallon Roihun Polttaja eli Jekku on kuulemma viettäny illalla jo varpajaisia :)

Myöskin Taigahaun kennelissä http://www.taigahaun.net/blogi.php?page=1#a2 ollaan kovasti puuhailemassa pentuja, onnea matkaan Heidi! Kätilö apulainen täällä kovasti oottaa jo ekoja Taigahaulaisia maailmaan.

Pellon näyttelyyn onkin tulossa mukava määrä lappalaisia. Pääsemme kehään lauantai aamuna ekana, joten eipä tarttee paljoa miettiä aikatauluja. Liperin näyttelystä sekä Pöpö että Rico olivat saaneet H:t, arvostelut olivat kuiten mukavia.