Sijoitin Mökön pentuna Artolle ja sopimukseen laitoimme, että 4-vuotiaana Mökö siirtyy Arton omistukseen, ellen sitä ennen ole sillä teetättänyt pentuja. Nyt Mökö on yli 3 ja puoli vuotias, joten siksikin aika pennuille alkoi olla jo käsillä.

Juoksu alkoi Taimin kanssa yhtä aikaa meidän vielä Paltamossa ollessa, joten senkin takia oli aika palata kotiin, koska valitsemani uros Tiilitehtaan Tulisiipi, kotoisammin Tsau asustelee Pellossa. Tsau on runsas turkkinen, taittokorvainen, parkin värinen, rauhallinen, mutta tarvittaessa sähäkkä, pihassa pysyvä sulostus. Ihastuin Tsaussa taittokorviin ja kauniiseen väriin, eikä A-lonkat ja erisukuisuus (sukusiitos % 0) ole ollenkaan huono asia.

2000062.jpg

Astutus sujui molempina päivinä samalla kaavalla: Mökö hyppäsi autosta pihalle, Tsau saman tien hetkeksi selkään. Sitten juoksentelua ja vähän merkkailua ja kohta oltiinkin jo kiinni. Ekalla kerralla Mököä piti mennä hieman rauhoittelemaan, sen verran se säikähti kiinni jäämistä. Kun pääsivät toisistaan irti, piti vähän puolin ja toisin nuoleskella ja sitten jatkettiin juoksemista.

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan ennen joulua mahdollisesti tapahtuvaa synnytystä. Laskettu aika on tarkalleen ottaen 20.12.