Kuten otsikkokin kertoo, Mökölle odotetaan pentuja Pelloon Poikkikorvan kenneliin Mäntyranta-Mustosen Minnalle. Kävin lauantaina Pietan ja Mökön kanssa mutkan melkein Unarissa Huuraukon eli Moskun luona, tässä yhdistelmä koiranetissä http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FIN18576/05&ReknoI=FIN18105/06 .

Astutus sujui yhtä nopeasti ja helposti kuin Mököllä ensimmäiselläkin kerralla. Pentujen laskettu aika on 19.5 ja pentuja voi tiedustella suoraan Minnalta, yhteystiedot saa miulta.

Taigan ja Nuukin pennuista löytyy uusimmat kuvat Heidin blogista http://karvakoipelit.blogspot.com/2012/03/pennut-9vrk-kuvia-kuvia.html.

Eilen sunnuntaina alko pentujen silmät aukeamaan ja tänä aamuna sieltä jo kurkittiin silmät kirkkaina ympäristöä. Painoissakin alkaa jo kilon raja olla lähellä. Ihanaa kun ne kohta alkavat harjottelemaan ylös nousemista ja istumista oikein kunnolla.

Olin tänä aamuna perhekerhossa Iidan ja Pietan kanssa pari tuntia ja meitä odottikin kotiin tullessa yllätys. Ensimmäisenä huomasin, että yksi pennuista on kannettu olohuoneeseen pienelle sohvalle nukkumaan ja kun palautin sitä pentulaatikkoon, totesin siellä olevan vain kaksi pentua. Sitten vaan etsimään mistä puuttuvat kaksi pentua löytyy. No, Taiga oli kantanu ne isolle sohvalle shaalin päälle, jossa nekin tyytyväisinä nukkuvat. En tiijä mikä vimma Taigalla on kannella pentuja sinne ja tänne, tämä ei ollu nimittäin eka kerta. Aiemmin se on kanteluita tehny meijän kotona ollessa ja oon Taigalle jo sen ekaa pentua kantaessa todennu, että viepä takas, eläkä ala muita siirtelemään. 

Pesän teko vimmakin on jo loppunu, epäilen et Taigalla oli jonkun verran jälkipolttoja, jotka aiheutti sit kaivamista sisälle ja ulos mitä erilaisimpiin paikkoihin.