Pääskyset ja kesä tuli. Tänään varsinkin oli jo ahistavan kuuma, koiratkin makas vaan pihalla oikosenaan enimmän päivää. Äkäsjoessa on vesi jo aika hurjana ja kun kävin parina päivänä Kuerlinkoilla, niin siellä vasta onkin ollu hurja kuohunta!! Tunturista onkin lumet hävinneet ihan silmissä, vaikka vielä siellä sulamista riittää. Iida on kinunnu uimaan pääsemistä ja yhtenä päivänä käytiin sit sormia ja varpaita uittamassa rannassa, No, kylmäähän se oli ja uima kohassa on sen verran virtausta, että eipä sinne nyt hirveesti tee mieli mennä. Kunhan tulva alkaa hellittää, sit pitää kyllä talviturkki käyvä jokeen heittämässä. Miun ainakin, katotaan uskaltaako Iida lopulta tulla :)

Laittelin kuvia Kuerin retkestä ja Kuerlinkoilta, menivät jostain syystä samaan kansioon kuin edelliset kevät kuvat, enkä enää jaksanu silmät sikkurallaan alkaa tekemään uutta kansiota. Mutta tässä linkki kuviin, uusimmat viimesenä https://picasaweb.google.com/102654614845974903242/SekalaisiaKuviaKevaalta

Heidin ja Taigan Kemin tokokoe oli tänään ja kuuma oli ollu sielläkin. Mut Taiga on Taiga ja Heidi sanokin, et sen kaa on niin mukava mennä kisoihin, kun ei tarttee jännittää, saa vaan keskittyä suorittamaan. Enemmittä löpinöittä tulokseen: AVO189 pistettä, 1-tulos, sijotus 2/8 ja kunniapalkinto!! Siis aivan huippusuoritus, onnittelut vielä! Heidi laittaa pisteistä ja suorituksesta tarkemmin omaan blogiinsa juttua.

Viime päivityksestä kirjotin Onnin poismenosta ja tiistaina kun laittelin 13-vuotis onnitteluja Kapun ja Vilman eka pentueelle, sain myös suruviestin. Hilkan ihana Joonatan on kuollu! Täysin terve koira, kuolinsyynä todennäkösesti myrkky. Jotain olis kenties ollu vielä tehtävissä, mut Hilkasta johtumattomista syistä Joonatan ei ollu päässy ajoissa eläinlääkäriin. Joonatan oli aivan ihana maatalon koira, sai olla kaikessa mukana ja nauttia hyvän elämän Hilkan silmäteränä.