Picasaan http://picasaweb.google.com/karvapallonkennel/PennutLHikuvissa# on lisätty lähikuvat pennuista ja nimet. Kuvat ei ole mitenkään hirmuisen näyttäviä, työkiireet painaa päälle molemmilla ja vähäinen kotona olo aika menee koirien ja Iidan kanssa lentämällä. Lenkillä käynnitkin on jääneet hieman vähemmälle, siihen on kiireiden lisäksi vaikuttanut jo neljä päivää jatkuneet -30 pakkaset. Toivotaan että huomenna hieman lauhtuu, jotta pääsis pihalle vähän vähemmällä pukemisella.
Pentujen nimiä on tullu mietittyä vaikka millä teemalla, mutta kun isä Tsau on Tulisiipi ja Mökö Hämärän Yllätys, niin aika luonnollisesti tuli päädyttyä näihin nimiin.
Kipinän Iskijä on parkki tyttö, jolla ei ole takakannuksia ollenkaan, ainoana koko pentueesta. Sen tassut on alkaneet pikkuhiljaa vaalenemaan, muuten se on aivan yksivärinen.
Liekin Lumoaja on musta tyttö, jolla on takakannukset. Sen tassujen kärjissä on hieman valkeaa, rinta on valkea ja mahassa on kaksi pientä valkoista täplää. Leuassa on vaalean ruskeaa karvaa ja myös silmien ympärille on alkanut ilmestyä hieman vaaleita karvoja, saa nähdä tuleeko sille silmälasitkin.
Roihun Polttaja on parkki poika, jolla on takakannukset tuplana molemmissa tassuissa. Väritys on tasaisen ruskea, missään ei näy ainakaan vielä vaaleita karvoja.
Loimun Vartija on musta tyttö, jolla on takakannukset. Sillä on vähän valkeaa rinnassa ja pikkuisen vaaleaa leuassa.
Tulen Tuijottaja on parkki tyttö, jolla on takakannukset, toisessa tassussa tuplana. Hännän päässä ja tassujen kärjissä on valkeaa, rinnassa on kaksi pientä valkeaa laikkua.
Tällä hetkellä Roihun Polttaja on varattu, samoin kaksi tyttöä, lähipäivinä selviää mitkä niistä.